Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, eller ja en timme sen. Ska snart hoppa in i duschen och fixa lite små saker städa m.m men först ska jag nörda lite Robot Unicorn Attack haha. Jag ser ut som en gris just nu och jag låter som en gris just nu på grund av min förkylning så men vafan haha här har ni...

MIG:
 

och

MIG:

Höstlov nu då ?

Jaha nu är det höstlov känns inte som det, känns inte ens som om jag har längtat till de, vad ska jag längta till?.....

Det ända jag längtar till är imorn WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D kul kul kul kul!!!

Vill ni veta min dag ?
Intressant dag faktistkt, jag har mycket att klaga över. Men vi börjar med att dagen började DÅLIGT! usch dumma dumma mobil som inte ringde när jag hade ställt klockan! Vaknade halv sju, skulle ta bussen kloclan SJU! fattar ni ? ah slängde på mig kläder, packa ner väskan å fy helvete vad tung den var... då skojar jag inte kommer till de sen. Hinner till bussen tar den som går fem i och den korta bussen så jag är i skolan EN HALVTIMME TIDIGT? -.- hur lyckas man vara sen men ändå vara tidig? antagligen bara ja som kan... Iaf kommer till skolan och har SJUKT ont i ryggen på grund av att i min skola har vi inga skåp -.- så jag bär runt alla mina böcker i en väska HELA DAGEN! Det gör så himla ont i ryggen så nu ska jag boka massage SHOFF (Y) Hade engelska redovsing idag också, muntlig. Det gick nog ganska bra skulle jag tro
Min skola är en "hälsoprofil" så jag har räknat ut att de är 66 trappor upp till mitt klassrum, okej de kna jag förstå att vi ska gå för de är ju bra motion, iallfall för mig som aldrig motionerar (a) (ska börja när mina hosta är bort) men de är inte okej att vi ska gå runt med böcker hela dagen som väger 1 kg st (känns det som) och för de gör det så himla ont i ryggen jag håller på att bli sne i ryggen så när jag tar studenten så kommer jag springa ut med en HELT SNE RYGG, typ CHASIMODO fast åt sidan.. BLÄÄÄÄÄÄ säger jag bara  är så sjukt trött på de där att jag ska förstöra ryggen på grund av att skolan inte kan ha skåp. VILKEN HÄLSOPROFIL VA? hhaha vilket skämt nej nu har jag klagat färdigt ska vara glad för de är höstlov som jag har längtat efter ? -.-




Kände verkligen att jag INTE fastna på bild idag, fy men jaja bjuder på den då. Ser ni Herr finne på min haka ?

Jag har ont i fötterna...

Hej! Usch vad trött jag är, gick upp kvart över sex fixade mig lite granna sen åkte jag till skolan. efter skolan åkte jag till skolan med min snutta ;) läs henns blogg !!! http://isse.devote.se
Jag hittade lite prylar till haloween på lördag. men vad jag köpte och ska ha på mig får ni se sen!

Så här såg jag ut idag och jag tyckte verkligen inte att jag fastna på bild, men lägger upp den endå SHOFF (Y)


Godnatt

 

Jag har klippt mig

FAAAAAAAAAAAAAAN :'(

Jag har klippt av mitt långa älskade hår! Men det behövdes kan jag säga....


Före:


Efter:


(ursäkta dom dåliga bilderna, men kameran e sämst)

Ser ni skillnaden på HÅRET :'0 jag ångrar mig verkligen fy. Jag har mys kläder på mig om ni undrar varför jag har en *fin* tshirt på mig :P

Mitt hååååååååååååååååååååååååååååååår :'(

Mina smycken

Kolla vad som precis kom hem i min brevlåda:


Ett paket :)

Kolla vad som var i paketet:



Kan ni gissa vad det är?

Det är delar så man kan göra egna smycken. yepp jag har börjat att göra egna smycken!

Tidigare smycken som jag har gjort



Kanske inte världens bästa bild men ja ni ser :)

Och för jag gör smycken så gör jag en ny kategori som heter:


Sitter och tjuvtittar..

.. ut genom fönstret hihihihi *bus* de kommer en gubbe med lastbil för vi gör om baksidan DEN KOMMER BLI FET! vänta bara, visar när den är klar hihi :) eller ah den fetaste detaljen kommer troligtvis till våren men när baksidan i klar till grunden kan jag säga då va de är!

Här e dom hihihi jag smygfota:


(okej inget märkvärdigt egentligen, men  jag är sjuk och har tråkigt måste roa mig på ett eller annat sätt) Nu ska jag roa mig med att plugga! SHOFF (Y)

Fortfarande en skuk tjej

Godmorgon!

Sitter i min lilla soffa i mitt rum framför datan och ja vad gör jag ?! Jag äter äcklig medecin har tagit den flytande äckliga nu, har bara en kvar -.-

Idag är mina planer att:

Ta medecin √

Bädda sängen √

• Äta frukost

• 
Plugga

• Rökpaus

• 
Plugga

• Vila

• 
Plugga

Bra dag va? Nja inte riktig usch va de är tråkigt att vara hemma bara.

Just nu, EN TRÖTT OCH EN SJUK TJEJ:








Jag är en riktig tv torsk..

Tv ikväll:

Just nu: Paradise hotel
Senare: Simpsons (haha)
kl 21.00: DESPEEEERET HOUSWIFE!
kl 22.00: Cougar town

Tv HELA kvällen haha Men när de är desperet betyder det måla naglarna och jag ska måla de i gråturkost!!


Lika som bär

         Timon                                                                       Paris Hilton





Är inte Timon i Timon och Pumba JÄTTE LIK Paris hilton ?


Nyss kommit hem från doktorn

Jag har nyss kommit hem från doktorn och jag fick hem en jävla massa medeciner, men vi spar de tråkiga till sist! efter doktor besöket så åkte jag och mamma till vällingby! (schhh, en hemlis) haha för vi skulle egentligen va hemma då, men jag fattar inte hur mamma kan köpa saker på kicks för 1500 som inte ens var märkvärdiga saker haha jag fick iallafall saker hem med mig :)



gråturkost nagellack, rött läppstift, mascara(rekomenderas starkt!), värme skydd från AUSSIE något nytt jag provar och sen lös ögofransar till lördag ♥

SHOPPING FRÅN APOTEKET!


Enligt mig så tycker jag de är jävligt mycket medecin för lite hosta men men.. hahah det sämsta med det här är att man inte får blanda med alkohol -.- LÖRDAG HALLÅ?! Nej men jag skiter i att ta medecinen då, haha vafan.

Kjell säger jag bara!




Lika som bär

Haha, ni vet den där kille på youtube som gör klipp med sig själv när han mimar och dansar eller sjunger själv. Vet ni vem han liknar?

 

För er som inte har sett honom är är hans nyaste video :)



Jag tycker han är rolig och underhållande och bra på det han gör! Cred till han! Ja skulle aldrig kunna göra så där. Jag kanske har försökt :$

Ny kategori!

Tänkte göra en ny kategori om vilka personer som liknar vilka =D kul va ?
Den ska heta *trumvirvel*..........



bara för den är ny ska jag nu göra ett FÖRSTA inlägg i den kategorin!

Fortfarande Sjuk

Jag är fortfarande sjuk usch!, tänkte imorse att jag faktist skulle gå till skolan för jag har "bara" hosta, så va skulle de skada? Men nej jag var på en halv lektion för hostan vägrar att ge sig. Det blev för jobbigt att sitta och hålla in hostan när jag verkligen behövde hosta, (hahah jag tycker det låter som jag pratar om att prutta) när han hade genomgång. Så jag beslutade mig för att åka hem och boka läkartid så nu kl 16.00 ska jag till doktorn!
Har inte så mycket mer att säga om det för det kanske inte är så intressant att prata om HOSTA, yepp men det är mitt liv numera skämt åsido. Nu ska jag titta runt hur man fixar den här förbannade bloggen den är ju såååååååååå FUL.

Tänkte göra den lite finare med en snygga sjuk bilder:

Jag älskar att bjuda på mig själv =D


Kommer ni ihåg när man hade en barbiedocka när man var liten så kanske man lekte lite för "hårt" så då tryckte man ner huvet på den. Så skulle jag försöka se ut för ser som inte fatta ^^)


okej någelunda normal bild



HAH! Där fick ni en dagensoutfit också ;) under delen vill ni inte se för det är ett par fula mjukisar men rutig skjorta som dagens OUTFIT!

Det var bättre förr!

Titta bara på bilderna under fan va mycket bättre det var. Allting var mycket bättre då? Vad är det nu? SKIT säger jag bara, mycket med skolan mycket med allt när ska jag hinna vad glad ?

Kanske i mina drömmar ? I så fall ska jag gå och drömma lyckligt nu PEACE OUT!

2007 eller 2008 kommer inte ihåg men då var jag glad!

baby alx

BABY PICTURE!












Det här är min lillasyster till höger och jag till vänster Lika som fan va? hahah lillpluttan


Sjuk Tjej

Hej!

Jag tänkte gå till skolan idag fast nää, jag hostar som FAN orkar inte... Och min vän amanda sa att hon hade brytit två revben när hon hade hostat i en månad typ, jag e snart där jag har hostat i 3 veckor, så jävla jobbigt.

Igår städa jag mitt rum kliniskt rent stolt för jag brukar faktist aldrig städa o.O :)

Jag just nu:



Godermorgon!

Godmorgon!

Jag har inte sovit gott, för det första ensam= kill me, för de andra vaknar jag med sån huvudvärk så det känns som om jag är bakis och för det tredje alltid när jag vaknar har jag ont i en kroppsdel som om den typ har legat böjd. Sover nog ganska dåligt men aja haha nog om de som man brukar säga.

Jag åker till skolan snart typ börjar halv ett, ska nog stoppa i mig något innan jag åker för jag har matte prov blää

jaja nu ska ni få se på andra bullar!!!!!!!!!!!

Jag har gjort dom :)


Gjorde halsband med :)



Stress?

Stress är vanligt sympton hos undgomar och vuxna. Men stress förekommer oftas gymnasie tjejer. Varför är det så? Jag är skit stressad, precis över allting. Det är sjukt jobbigt och jag har ingen aning om hur jag ska sluta va stressa det är ett stort problem för mig och jag börjar redan hålla på att bryta ihop av det. Jag orkar inte allting blir bara fel vad jag än gör. Hur ska jag förbättra mig i t. ex skolan där jag är mest stressad?

Jag måste skärpa mig jag skadar mig själv över att stressa upp mig så mycket, för prov, inlämmningar, redovsningar jag listan kan bli långa så nu ska jag ta mig i kragen och lösa det här problemet!

Jag ska göra en lista på vad jag/man ska tänka på för att inte stressa upp dig. Om du är stressad ta till dig av den här listan då.

Om du har läxor, prov osv skriv det då i en almenacka när du har det osv. Och ha alltid med dig den och kom
   Kom ihåg att titta i den om du har skrivit i den och om det är något.

• Ta en dag när du bara tänker på dig själv, gör allting i din takt, stäng av mobilen eller ha inte någon klocka så
  så du inte blir stressad över att du ska hinna med något.

• Prova något nytt, kanske en ny maträtt eller nånting du i vanliga fall inte skulle göra

• Gå promenader själv och bara lyssna på musik etc. då kan du tänka över vad som gör dig stressad eller vad
  dina problem är, och tänk på att DU bestämmer din tankar (oftast när jag tänker brukar mina tankar skena iväg
  till att bli något man inte vill tänka)

Och kom ihåg! om du känner dig stressad över skolan etc då kan du inte prestera bättre än vad du gör just nu låt det bara va ha inte för höga krav på dig själv. Sen när du väl mår bättre då kan du pusha dig själv lite men inte för mycket så du hamnar på ruta ett.

Det är ditt liv du ska leva det ingen annan. Du bestämmer.





Åhhh faaaaaaaan!

Hajj hajj!

Fint väder idag va ? nää usch de är blöt, kallt och blåsigt.
 ALEXANDRA  SVERIGE.........

Hahha usch imorn har jag matte prov, jag har inlämningsuppgift tills på fredag, tills imorn ska jag skicka in en låt på spanska och tills nästa fredag ska jag redovisa om en HEL bok som jag inte ens läst ut (engelska) KUL'T

Vad ska man ta för spansk låt då ?

JAAAAAG VEEEEEEEET

Vamos a la playa ohoho


Godmorgon!

Hej!

Vakna nyss eller aa klockan nio ska åka om en timme typ för att luncha med http://isse.devote.se/ innan skolan börjar KUL'T!

Hahah jag försökte ta massa 'snygga' bilder på mig. HAHA fastnar inte på bild idag men ni kan ju få skratta åt mig/ med mig

Försök 1.


Försök 2. Jag ser ut som en brottsling som ska ta sånna där kort !


Försök 3. Fin man är när man hostar va ?


Försök 4. Jag gav upp! Tänkte göra en såndär fin min som på förra inlägget!


Hörs sen, schh! ;)


Nu är Despereeeeeet Houswifes!

Nu ska jag kolla på min favoritserie som jag följer varje tisdag!



Och det betyder att jag också ska måla naglarna :)


Design..

Hahah usch va ful den är. HAHA men tyvärr så kan jag INGET om design. Så tills vidare får jag/ni nöja med att se en jätte tråkig blogg tills jag hittar någon som KAN FIXA DEN -.-

Jaja ni kna få en kul bild så länge. Dom har jag gott om :)



Den är gammal. Men kul

Ny blogg!

Hej jag har ny blogg. Så länge...

Varför jag inte har min andra blogg öppen är personligt. Men ja kör på den här så länge :D

RSS 2.0